Zorginstanties

Spaarne Ziekenhuis
Hier is Iza onder behandeling bij onze kinderarts op de polikliniek die haar en ons ondertussen goed kent en Iza goed in de gaten houdt.
Tevens is ze helaas ook al bekend bij alle verpleegkundigen en pedagogisch medewerker van de kinderafdeling waar ze vaak opgenomen ligt.
We voelen ons hier ondanks alle ellende er omheen ook echt thuis als het echt moet.

http://www.spaarneziekenhuis.nl/nl/patienten/afdelingen-specialismen/kindergeneeskunde/Paginas/default.aspx

SEIN
De kinderneuroloog probeert de juiste balans tussen medicijnen en aanvallen te vinden. Door een 24 uurs EEG hebben ze een beeld van Iza haar epilepsie en samen gaan we voor kwaliteit van leven zonder al teveel last te hebben van aanvallen. Door het afbouwen van medicijnen komt Iza inderdaad meer tot leven.

http://www.sein.nl/

Kindercentrum Zwanenburg
Iza krijgt hier of thuis fysiotherapie en ergotherapie. Deze lieve meiden zijn geweldig voor Iza en voor ons. Met veel tips en het uitzoeken naar de juiste voorzieningen, komen wij ook een stuk verder. Iza heeft het altijd naar haar zin tijdens de fysiotherapie, wat mooi is om te zien.

http://www.kindercentrumzwanenburg.nl

VUmc
De Klinisch geneticus blijft onderzoek doen of de oorzaak van Iza genetisch is.
Al zijn er uit alle onderzoeken nog niks gekomen, blijven ze nieuwe dingen ontdekken.
Dan nog hoeft het nog steeds niet genetisch te zijn en misschien zal het altijd een raadsel blijven. Maar ze zullen zonder uitslag altijd blijven zoeken met Iza haar DNA.

 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.