Iza

Worlds Best Mom!

Als het goed is, vindt iedereen zijn eigen mama de beste van de hele wereld. Er zou ook een award moeten bestaan voor deze geweldige wezens. Natuurlijk heb ik het niet over mezelf, maar hoop ik echt dat Luna later hetzelfde over mij denkt en Iza dit voelt. 

Wat mijn mama allemaal voor ons doet is niet uit te leggen. Want hoe lief ook alle reacties van hoe goed WIJ dit doen, zonder mijn mutti hadden we het nooit zo kunnen doen. Het is voor mij soms wel verschrikkelijk dat mama zich zo’n zorgen maakt en ook echt veel meer zorgen heeft door alles. 
Maar niks voelt teveel voor mutti. Alles voor haar (klein)kinderen, zonder dat ze zich verplicht voelt of zich opdringt. Een dag zonder knuffels en kusjes van Luna en Iza is een dag niet geleefd. Doordat dit zo overkomt, kan ik me ook niet schuldig voelen. 

Arme Luna ziek? De omabrigade komt er aan met fruit en een nieuwe film en Luna voelt zich meteen beter. 
Heb ik een rotnacht gehad, staat ze paraat om alles in huis te doen en lekker even te knuffelen en altijd een luisterend oor. 
Heeft Iza haar dag niet, dan zal ze alleen bij oma een glimlach op haar gezicht toveren. 

Wanneer Iza besluit om een paar nachten niet te slapen, zodat papa en mama na een paar nachten rondlopen alsof we high zijn en onze ogen openhouden met stokjes, is daar mama. De enige die ook echt het beste (met alle liefde) voor Iza zorgt. Ok, die medicijnen, pomp, sonde en alles eromheen zijn gelukkig en natuurlijk zo geleerd, waardoor Iza 2 verwen/knuffeldagen en nachten heeft. En wij 2 heerlijke nachten door kunnen slapen. 

Wat niet en dus wel slapen wel niet kan doen met je lichaam, gesteldheid en humeur. We kunnen er weer even tegenaan. Zonder mama en haar natuurlijke acties had ik er nu niet meer zo bijgelopen en kan ik gelukkig af en toe ook nog die kleine meid zijn. 

Hee… De deur…. DAAR IS OMA!!!! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.