Wie zijn wij

Ons prachtige gezin bestaat uit onze mooie dochters: Luna van 9 jaar, Iza van 3 jaar* en Nova-Joy 1 jaar.
Luna is een heerlijk vrolijk, mooi en ondeugend danseresje.

Iza is onze lekkere spekkige knuffelkont. Iza heeft een aanlegstoornis van de hersenen, waardoor ze meervoudig complex gehandicapt is en epilepsie heeft. Helaas is zij 5 maart 2016 overleden.
IMG_8190

Nova-Joy is sinds kort in ons leven gekomen en brengt zoals haar naam al zegt: Nieuwe vreugde. Een klein zusje voor Luna en Iza. Zij maakt de cirkel rond voor ons allemaal.

Daarnaast hebben we nog een bruine labrador van 6 jaar die te enthousiast is en iedereen, maar vooral zichzelf erg leuk vindt. Hij is wild met Luna en heel rustig met Iza en Nova-Joy.
IMG_8676
Laten we die oude chagerijnige kater Joop niet vergeten. Die houdt eigenlijk alleen maar van slapen, eten en een klein blokje om.
joop
Wij proberen ons leven zonder Iza weer op te pakken. Haar hele leven heb ik alle grappige, liefdevolle, heftige en mooie momenten van ons gezin bij gehouden. Iza heeft ons wijze levenslessen gegeven en we hebben haar beloofd om nog te genieten van ons leven, want het leven is veel te kort.

Liefs Cindy en Martijn

1 Comment

 • Reply Bianca van Til 26/09/2020 at 13:36

  Lieve sterke en dappere Cindy,

  wellicht weet je niet eens meer wie ik ben, ik heb jou gekend toen je zelf nog een klein meisje was….is ook niet van belang maar het gaf me het gevoel dat ik er bij aanwezig mocht zijn en daardoor was het heel intens voor mij
  …ik heb jouw boekje gelezen….gelachen…gehuild…verwonderd…jou boosheid en onmacht gevoeld..
  Respect voor jou en jouw mooie gezin. Ik wens jullie liefde en geluk toe.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.