Iza

where’s the sunshine?

Na regen komt zonneschijn betekent meestal ook dat er daarna weer regen komt, letterlijk en figuurlijk. Het lijkt wel of Iza een soort weergodin is. Het weer en Iza hebben dezelfde pieken en dalen.

image

Die kleine godin ligt dus in het ziekenhuis. Dinsdag voelde ze zich al niet lekker en de koorts bleef omhoog gaan. ‘s Avonds was ze zo ver weg en de koorts zo hoog dat we het al niet vertrouwden. Na een goede nacht, maar nog steeds koorts en een naar onderbuikgevoel belde Martijn toch maar het ziekenhuis. Gelukkig en ook bijzonder kunnen we altijd meteen terecht.

De oorzaak was niet meteen te achterhalen, maar ze was ook wel een beetje uitgedroogd. Dus die langverwachte sonde die we al aanvoelden komen werd toch echt werkelijkheid.
Die arme schat was al uit haar schoonheidslaapje gehaald en net zoals haar moeder die net wakker wordt heeft ze een humeur waar niemand blij van wordt. En dan ook nog bloedprikken, urine en die sonde.
Die arme schat heeft alleen maar gehuild en ik met haar mee. Haar haren zeiknat van de tranen van mij, dus ook nog een bad hairday.

image

Gisteren is papa heerlijk bij haar blijven slapen. Prinsesje in de armen van die sterke vent in slaap gevallen en natuurlijk een bikkel dat ze is werd ze vandaag wakker zonder koorts. Ook kwam er niks uit het bloed en urine onderzoek qua infecties! Ok, die fles wordt het hem nog niet, maar die sonde zit er niet voor niets.

Vandaag was het dus een cursus sondevoeding geven en een paar tentamens doen. Waar we natuurlijk allebei voor geslaagd zijn. Dus morgen naar huis, met een extra slangetje, maar zonder nare ziektes of andere medicijnen dit keer!

Ik hoop dat ik kan slapen met dat gesnurk van mevrouw Overdijk. Zo vader zo dochter!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.