Iza

Wat als?

Dat denkt iedereen wel eens, zelfs de mensen die zeggen van niet. Die kunnen het heel makkelijk meteen uitzetten als ze het denken, wat eigenlijk iedereen ook zou moeten kunnen en doen.

Wij denken het helaas ook te vaak en schakelen het ook bijna altijd heel snel weer uit. Soms wat sneller dan anders. Maar nu was het wel weer eens raak bij Iza, dat je niet anders kan denken dan: Wat als we de saturatiemeter niet hadden gehad? Dan waren we er al een paar keer niet op tijd bij geweest.

Nu slaat een apparaat wel vaker alarm. Ook hierbij is het vaak vals alarm, het frustrerende is ook nog wel dat hij altijd hetzelfde geluid maakt, ook als de sensor opeens van haar vinger is en er dus niks aan de hand is, maar ook bij een hoge/lage hartslag of geen hartslag, een beetje lage saturatie of een ik leef bijna niet meer saturatie.

Wanneer Iza dus in bed ligt en wij met de babyfoon op de bank zitten zijn we dus vaak sprintkampioenen, want zodra het alarm afgaat staan we serieus binnen een paar seconden naast haar bed, wat echt heel bijzonder is voor dit luie koppel.
Gelukkig gaat het vaak nergens over, maar van de week was het weer zover. Aangezien het niet de eerste keer was, denk je toch dat het niet altijd goed kan blijven gaan.

Izaatje zit de laatste dagen weer zooo vol. Ze spuugt zoveel slijm met oud bloed.Het slijm komt echt uit het niets en zonder geluid, dus moet ze echt op haar zij of aan de meter. Daarnaast draait de wasmachine de hele dag en gaat prinsesje minimaal 1 x per dag in bad en krijgt ze 4 outfits aan.

image2

Nu lag ze dus op bed aan de meter, wij prinsheerlijk op ons geweldig nieuwe bank. Uitgeput en voldaan, tot de sirene gaat. De schrik slaat ons om het hart terwijl Iza paarsaangelopen naar adem hapt met haar keel, gezicht en bed vol slijm. De saturatie is om te janken en we gooien haar om, zodat ze het slijm er uit kan spugen en wij het er uit kunnen zuigen.
Ze leeft weer! Dus eerst maar eens tot rust komen met een ontspannend badje samen. Ik zie haar opleven en intens genieten. Ik geniet mee, terwijl meneer het bed verschoond. Dat hebben de vrouwen maar goed voor elkaar.

image1 (1)

Een half uur later zitten we weer uitgeput op de bank, dit keer niet voldaan. Alleen maar verdrietig en in shock.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.