Iza

Wachten

Gek word ik van al dat wachten. Elke week is er wel iets waarop ik lang moet wachten voor Izaatje, maar dit is al de derde keer in een week een hele ochtend.

Een passing, voorziening of een gesprek. Het is allemaal doodvermoeiend, helemaal omdat ze altijd pas op het einde komen en je daarna moet gaan haasten.
Vorige week was het zelfs zo erg dat ik van 8.30 tot 13 uur op een gesprek moest wachten waar ik al helemaal niet op zat te wachten. Waar alles weer naar boven zou komen en er kwam niet eens iemand door een schandalige fout waar ze pas om 14.30 achter kwamen. Dus weg zonnige lentedag.

Bij een passing is het altijd zo dat Iza net in slaap is gevallen en ik haar dus wakker moet maken, omdat ze iets moet passen of ze aan haar moeten zitten.

Nu zitten Luna en ik te wachten op de nieuwe box die ergens tussen 9 en 13 afgeleverd wordt en gemonteerd. Ondertussen is de was gedaan en hebben we alle spelletjes wel gedaan die we konden bedenken.
Iza ligt bij oma thuis waarschijnlijk op schoot of loopt lekker buiten met Koenjoepies. Bobbie loopt elke ochtend om 6.30 uur al in het bos, dus die wacht wel slapend. Maar Luna en ik willen naar buiten, boodschappen doen, nog wat gezelligs en naar oma.

Maar ik wacht wel hoor, het hoort nu eenmaal bij mijn takenpakket.

tumblr_labfq7aVQz1qdwetoo1_400

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.