Iza

Vakantie!!!

Het is toch altijd heerlijk en noodzakelijk om na een rare week even helemaal weg te gaan!!

En dan begon onze vakantie nog extra leuk, omdat we zo lief verrast waren door twee geweldige schatten! We gingen heerlijk uit eten op het strand en daarna naar de musical Soldaat van Oranje! Wat hebben we genoten, natuurlijk ook omdat alles zo leuk geregeld was. De oma’s kwamen oppassen, wat ze zelf en de kids ook niet zo heel erg vonden en wij zorgeloos weg! 

De volgende dag trokken we er op uit. Lekker met de kids en de hond naar Limburg. We hebben een week genoten en rustig aan gedaan. Arme Luna was de eerste dagen ook echt een beetje ziek met koorts en dan weer verhoging, maar die bikkel moest doorgaan. En met goede middagtukkies ging het hartstikke goed! Iza was in topvorm, relaxed, helder, goed slapen en vooral als ze buiten was echt genieten. Zwemmen, spelen, bos, gek doen en iedereen was ‘s avonds gesloopt! 

Nee, we mogen niet klagen. Al is het weer thuis zijn dan meteen weer een stuk minder. Al die verplichtingen en geregel. 

Eindelijk wel de op maat gemaakte kinderstoel van Iza binnen. En ze zit er prachtig in. Ze is meteen baby-af. In het begin moest ze er niet veel van hebben, maar nu lijkt het alsof ze de wereld zittend kan gaan ontdekken! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.