Iza

Trots

Lieve Iza,

Ben je trots op me? Alles wat ik doe gaat via jou. Ik vraag je om advies en volg mijn, maar vooral jouw gevoel. Dit klinkt natuurlijk zweverig voor je toch wel nuchtere mama, maar het voelt wel alsof jij me de weg laat zien. Als ik je schrijf, als ik tegen je praat en als ik je kaarsje aan steek voel ik mijn gescheurde hart, maar ook een soort verliefdheid van binnen, want oh wat voel ik toch een liefde als ik aan je denk.
Laatst droomde ik ook eindelijk over je. Dit is eigenlijk mijn enige wens: Jou blij in mijn dromen zien. En dat was je.

Nu begin ik aan een nieuw avontuur. Wat zag ik er tegenop om te gaan solliciteren. Het zoeken, wat we samen deden, of eigenlijk praatte ik de hele tijd tegen je aan. Dit is toch niks voor mij, hier word ik depressief van of zie je mij daar al zitten. Tot ik een ingeving kreeg, van jou, dat kan niet anders. Dus ging je met me mee, jij gaf me de kracht en nu heb ik de baan. Door jou, tussen mensen waar ik voldoening uit krijg.

Het is snel, het is nodig, maar beter dan dit kan het niet. Ik neem je gewoon mee en zorg dat je trots op me bent. Ik hoop dat ik er energie van krijg, want ik ben nog steeds zo moe. Moe van jou niet om me heen hebben, moe van het niet weten waar ik het zoeken moet, zo moe dat ik je soms gewoon ‘s middags mee naar bed neem en we even gaan slapen. Tijd voor verandering, al zal het leven nooit echt veranderen zonder jou!

Het enige wat ik hoop is, dat als je van boven op ons neerkijkt, is dat jij trots op ons bent. Laat de rest van de wereld maar achter onze rug om lullen of denken, dat kan me geen reet schelen. Als jij maar trots bent op je papa, mama en grote zus! Daar ga ik alles aan doen met jou. Want het is echt waar: Wij zullen altijd een team blijven samen.

Ik hou van jou met heel mijn gebroken hart!

Kus mama

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply R. Jong 01/10/2016 at 21:29

  Wat heerlijk voor je,dat je een baan gevonden hebt Cindy,probeer daar je energie en kracht uit te halen!Wij weten dat jij dat kan.Iza zal jou van boven uit heel erg steunen,netzoals jullie haar gesteund hebben.Martijn en Luna zullen ook trots op je zijn.Dikke kus voor allemaal.Raymond en Ineke

 • Reply Marije 30/09/2016 at 10:12

  Pfff… kippenvel weer! Tranen in mijn ogen. Reken maar dat Iza trots is op jullie. En wat je zegt laat de rest maar lullen achter of voor je rug om. Niemand kan voor jou/ jullie spreken. Volg je eigen gevoel.
  Een nieuwe job! Spannend zeg. Gaat helemaal goed komen. Ik hoop dat je een beetje je weg kan vinden. Samen met je man en je andere dochter. En twijfel niet aan Iza, die volgt je, is bij je/jullie, helpt je waar nodig. Dat is wat jij voelt, waar jij kracht uit put(oa), wat jij waarneemt! Lekker blijven voelen. Geef dr maar een dikke kus van mij:0)
  Liefs!

 • Reply Annie Pfeiffer 29/09/2016 at 17:17

  Trots mag je best zijn hoor, volg je hart en als er al mensen zijn die over je lullen. Lekker laten doen.
  Ik vind het zeker niet zweverig, en geloof me er is veel meer tussen hemel en aarde.
  Iza is zeker trots op jullie allemaal, blijf daar zeker aan denken.
  Dikke kus!! En heel veel succes met je nieuwe baan.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.