Iza

Stoer

De vakantie komt dichterbij en bijna iedereen gaat ook echt op vakantie. Zo hoort het natuurlijk ook. Toen ik klein was verheugde ik me altijd op de vakantie. Lekker naar een camping in Zuid Frankrijk en de hele dag doen wat je wilt. Zo heb ik dat ook altijd voor me gezien, met ons gezin op vakantie met de auto naar Frankrijk. Dit gun ik Luna ook zo, lekker spelen en een echt vakantiegevoel!

Toen Iza geboren was, zagen we dat toch wel in duigen vallen. Ook al gaan we heel vaak een weekend of midweekje weg in eigen land en mogen we niet zeuren, maar ik wil meer. Ik wil een normaal gezin zijn die ook “gewoon” op vakantie gaat naar het buitenland. Zonder Iza op vakantie is gewoon geen optie. Ik wil Iza nog niet in een logeerhuis “stoppen” en dan genieten van een paar weken weg. Want genieten zit er dan echt niet in. Mijn moeder wil ik het ook niet aan doen met alle medische handelingen erbij. Oma is oma, zij moet genieten van haar kleinkind overdag met af en toe een gebroken knuffelnachtje tussendoor.

Toch hebben we vanaf het begin gezegd dat het buitenland niks wordt met Iza. Stel dat er wat gebeurt? Dit kwam natuurlijk vooral van mij af, want ik ben niet echt stoer. Veilig dichtbij huis en de beste zorg in de buurt, maar opeens ging die knop om. Bij mij nog wel!
“Waarom gaan we niet gewoon naar een camping in Frankrijk deze zomer?” zei ik tegen Martijn.
Aangezien mijn husband-to-be veel stoerder is dan ik was de knoop snel doorgehakt.

Wij gaan op vakantie! Naar Frankrijk! Naar een camping! Alsof we een normaal gezin zijn!
Niet eens gekeken naar aangepaste stacaravans of zelfs naar een ziekenhuis in de buurt!
Nu zullen mensen dus denken: Waarom ook niet?! Of juist: Die zijn gek?!
Maar ik vind onszelf vooral heel erg stoer!!!!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anco Bliekendaal 09/10/2015 at 12:19

  Super dat jullie dit doen. Probeer het vol te houden nu ze nog klein is. De zorg in Frankrijk is prima en snel. Zelfs op afgelegen campings. Goeie ervaringen????…

 • Reply Carla 05/06/2015 at 19:06

  Nou…wat fantastisch…heerlijk voor jullie

 • Reply Elise 05/06/2015 at 14:56

  Groot gelijk! Genieten!
  Groetjes Elise ( ergo)

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.