Iza

Stilte in de storm

Heerlijk hoor een beetje rust in huis. Buitenshuis is het wel jammer dat die winderige herfst begint, want dit seizoen mogen ze echt wel schrappen van mij. Iedereen verkouden en deze zwakkeling nog het ergst. Ik was gewoon echt een paar dagen ziek en niemand die het van me over nam. Blij toe natuurlijk, want ik was wel bang dat Iza het zo zou oppakken, maar ik kon het niet laten om bij haar uit de buurt te blijven en duizenden kusjes per dag mis te lopen, daar leef ik voor. Luna moet ik nu vangen en als ik haar al heb, dan kan ik er misschien 5 stelen, maar dan is ze me toch echt zat. Tot we naar bed gaan en ik die heerlijke wurggreep om me heen krijg en zo in slaap val. Ja, ik meestal ook….

Maar Iza heeft alleen veel snot. Verder vrolijk en tevreden, maar vooral ook weinig aanvallen.  Gemiddeld 1 per dag, soms zelfs geen. Dat brengt veel rust, niet alleen in dat kleine Buddhalijfje, maar ook bij ons. Oh en wat zijn de avonden heerlijk rustig en de ochtenden laat. Rond half 9 ligt ook Iza in haar wieg en wordt zo rond half 8 net als wij wakker gemaakt door de dolle stier: IK BEN NAKKER!!
HALF 8! Dank je Luna, wat een luxe.

Dus rust…. En dat is even helemaal niet saai.

Volgende week donderdag 11 oktober moeten we naar het ziekenhuis. Thank god het Spaarne voor een afspraak met de Klinische Geneticus uit het VU en onze eigen kinderarts, maar…. de bloeduitslagen zijn al binnen. Niks gevonden! In het DNA en geen stofwisselingsziekte, dus het ziet er naar uit dat het niet genetisch is. Wel nog even het onderzoek donderdag afwachten, geen idee wat ze allemaal met haar gaan doen, maar toch wel een beetje een opluchting stiekem al. Vooral voor de toekomst en Luna’s toekomst. Als ze ooit kinderen wilt natuurlijk, je weet het niet wat voor dame (nou dame) het wordt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.