Iza

Simply the best!

Het is altijd tricky om het uit te spreken, omdat ik het dan af moet kloppen. Afkloppen gaat nooit goed bij mij, dus bij ons heerst er altijd een stilzwijgen als alles goed gaat of als we goed geslapen hebben. Één blik in elkaars ogen zeggen meer dan 1000 woorden.
Daar gaan we dan: Het gaat goed en Iza slaapt al een week door.

Ze knapte opeens heel snel op. Van niks hield ze binnen een paar dagen alles weer binnen, ze werd rustiger en ze ging zelfs normaal naar bed. Normaal is eigenlijk uitzonderlijk. Normaal is eerder dat het luchtalarm afgaat tot dat ze knuffelend of onder de drugs in slaap valt. Toch was er opeens niks meer nodig. Zodra ze in haar bed lag, sliep ze binnen 5 minuten. Ze ging eindelijk op haar grote zus lijken.

IMG_9843

Het inslapen was van korte duur, of ze nou pijn heeft of heel verwend wilt dat we een boekje voorlezen, muziekje aan zetten of zelf een liedje zingen en haar heen en weer wiegen, geen idee. Maar we halen zoals altijd alles uit de kast (letterlijk). Toch als ze dan eenmaal slaapt, horen we haar niet meer tot de volgende ochtend. Dat, lieve mensen, is echt hemels! Er gaat een wereld voor je open als je gewoon 7 uur kan slapen, geen zorgen, totale ontspanning.

Het is nou ook niet zo dat ik er bergen energie van krijg, of dat Iza opeens een ander mens wordt, maar we kunnen wel meer hebben. Van Iza, maar ook van andere mensen. Het scheelt natuurlijk ook dat er geweldige dingen op het moment worden gedaan voor ons en dat dat zo’n boost geeft. Niet dat we verbitterd waren naar mensen toe, maar de afgelopen jaren word je toch wel teleurgesteld door grote en kleine klappen. Toch heeft iedereen zijn mening of een eigen draai aan het verhaal, wat natuurlijk prima is. Maar dat doet je niks meer, juist omdat er dus toch nog zoveel lieve, oprecht eerlijke, onbaatzuchtige en geweldige mensen op deze wereld rondlopen.

Kortom, het gaat dus lekker. Vooral Luna is te lief voor haar zusje, wat echt oprecht is, want als Iza ziek is moet ze weinig van haar hebben. Maar nu knuffelt ze haar de hele tijd, vooral als andere mensen het zien (ze is ook slim) ze praat weer tegen haar en maakt haar mooi op. Ze gaat ‘s ochtends als eerste bij Iza kijken. Toch vergeet ze zichzelf helemaal niet en doet waar ze zelf zin in heeft. Daar kijk ik echt tegen op en maakt haar een nog mooier mens. Die kids van ons zijn Simply the Best!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.