Iza

Rust in de tent

Eindelijk weer wat rust in huize Overdijk(/Johannes) Jopie en ik horen er natuurlijk nog niet officieel bij als Overdijkers.

Het was weer een stressweek. En ja dat zeg ik: De vrouw die tot 2,5 maand geleden zei dat ze nog nooit stress heeft gehad. Ik heb het voor de rest van mijn leven wel alweer ingehaald.

Maar goed, zaterdag was weer een tripje naar het ziekenhuis, want die aanvallen werden steeds meer en kwamen eerder. Dus een extra dosis om haar medicijnspiegel weer goed te krijgen. En jawel, zondag: aanvalsvrij. Maar maandag begon het weer. Het is vooral zo klote dat je er constant de hele dag mee bezig bent. Dat moet stoppen.

Dinsdag was het uitje naar het consultatiebureau. Gezellig met het hele gezin. Ik haat altijd die afspraken. Je kan het best in je bikini gaan, want het is altijd bloedverstikkend heet en dan moet je ook nog een kind uitkleden en meten en wegen en aankleden. Maar goed, Luna was natuurlijk weer super gegroeid, deed alles wat de arts zei en meer natuurlijk. Beetje eigenwijs: Ze heeft wel een sterke eigen wil he? Ja…. Maar wij zo trots op onze krullenbol!

En toen Iza haar prikjes. Ons bikkeltje was gelukkig er na 1 schreeuw alweer klaar mee en heeft er verder ook geen last van gehad.

Gisteren konden we leuk haar bloed laten prikken voor de medicijnspiegel. Wij zaten gewoon al in de stress bij het idee hoe je in godsnaam bij een baby bloed moet afnemen. Gewoon via de hiel dus, pak van ons hart, want na 1 huiltje dacht ze: Ik lig lekker bij mama, ik ga een tukkie doen. Terwijl er 3 buisjes bloed uit haar hiel werden geduwd.

Vandaag de uitslag en spiegel is super. Ze had ook minder aanvallen en de dokter stelde ons ook wel gerust dat meerdere aanvallen bij haar ook niet “vreemd” zijn. Dus eigenlijk gerustgesteld naar huis. Waar meteen een aanval kwam, maar nu geen panisch gedoe er meer over, al wennen die rotmomenten nooit. 

Het is tijd voor rust, mooi weer dat er aan komt, mooi feestje (met regen natuurlijk) en een weekje weg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.