Iza

Oost west thuis best

Die snurkende mevrouw maakte me natuurlijk net wakker toen ik in slaap aan het vallen was. Ik houd ook niet van andere bedden als ik er niet voor gekozen heb, dus omdat ze toch niet meer aan de monitor lag heb ik haar lekker tegen me aan in bed genomen. Die geur van mama en lekker op haar zij deed haar goed, want ze nam het hele bed in beslag.

image

Zolang de koningin maar slaapt. De verpleegkundige kwam om 1 uur voeding geven, we lagen zo lekker te slapen, dat ze ons heerlijk liet liggen en Iza vond het prima. Om 5 uur werd ze wakker en was het tijd voor nog een voeding. Die deed ik nu al zelfs met mijn slaperige hoofd alsof ik nooit anders doe. 

Zelfs nog samen in slaap gevallen tot half 8, wat een luxe. ‘s Ochtends de nieuwe sonde er in, zodat ze mee naar huis zou kunnen als alles geregeld was. Helaas regelde iedereen alles, alleen begon Iza te hoesten en voeding en slijm er uit te gooien na de voedingen ‘s ochtends. Niet zo best, dus weer een teken dat ze misschien toch nog een dagje moest blijven. Ze is ook nog niet zoveel voeding gewend en zit zo vol.

Gelukkig denken ze allemaal in het ziekenhuis mee en voelen ze ons aan. Dus we zouden nog een voeding afwachten en als ze niet zou spugen konden wij beslissen als we ons er goed bij voelden om naar huis te gaan. Daar doen we het allemaal het beste natuurlijk. De voeding bleef binnen en na een uurtje wikken en wegen knoop doorgehakt. We gaan! 

Ze sliep de hele dag door en dan eindelijk bij thuiskomst in haar eigen box met muziekdoosje kwam die lach die we sinds woensdag niet meer gezien hadden.

Goede keus, papa en mama! Lekker thuis! Maar ik ga nu weer verder slapen. 

Die lieve Luna begrijpt steeds meer. Ook al praat ze er vaak over heen, ze is er toch op onverwachte momenten veel mee bezig. De slang in haar neus lijkt dat ze ziek is voor haar, maar ze begreep het al snel en wilde het zelf ook doen! Hoe wild, chaotisch en zonder concentratie ze vaak is. Dit deed ze heel rustig

Morgen komen alle spullen voor de sonde binnen en een verpleegkundige, dus dan zijn we helemaal gesetteld. 

De drukke roedel is weer compleet. Nu een welverdiend wijntje, of 2!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.