Iza

Ons plekje

Lieve Iza,

Het is een rare tijd en helemaal niet leuk. Het lijkt ook echt alsof de laatste maanden een soort roes waren waar we in leefden. Ook al misten we je soms gruwelijk, nu missen we je nog meer. Je kinderen horen altijd bij je te zijn, samen. Maar jij bent daar en Luna is hier. Natuurlijk zullen we sterk proberen te blijven voor Luna, maar soms wil ik stiekem ook bij jou zijn.

Een leven met jou en een leven die door gaat. Voor de meeste mensen moeten we wel doen of we in het tweede leven zitten, maar soms zitten we met z’n drieën gewoon in het leven met jou. Gelukkig kan dat thuis nu helemaal. Je hoek waar de box stond is nu helemaal omgetoverd tot ons Izaplekje en het liefst zitten we allemaal op de stoel met een boek of Luna met de Ipad. ‘s Nachts als ik niet kan slapen en alleen maar kan huilen en tegen jou kan praten is het echt mijn plekje. Want ik schreef het al op je kist: We blijven een team samen!

IMG_2926

Nu heeft je lieve oma Carla van al je kleren het meest prachtige deken gemaakt die je maar kan bedenken. Op je kleed waar je al die jaren zoveel onder hebt gelegen zitten nu al je kleertjes en zal ik heel wat uurtjes liggend, pratend, netflix kijkend, huilend en lezend doorbrengen. Het brengt me nog dichter bij jou en dat gevoel wil ik altijd blijven houden.

IMG_2929

Dus kruip ik nu maar weer lekker met je deken op de stoel naast je en doe ik net of ik je heel hard knuffel.

I love you!

Mama

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Annie Pfeiffer 22/08/2016 at 16:44

    Wat is dat mooi gemaakt! En ook weer zo mooi geschreven. ????????

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.