Iza

Om ziek van te worden

Ons kleine poppetje is best wel een beetje zielig. 

Luna was al een paar keer een dagje ziek geweest. Martijn geveld door de griep, dus dat Iza ziek zou worden zat er dik in. Begin vorige week begon het met een beetje hangerig, uiteindelijk koorts, snot, snot en nog eens snot. Wat bij er Luna ook nog steeds met kilos er uit komt. Gelukkig nam de koorts snel af, maar die arme schat was al een week niet aan het lachen of brabbelen. Wilde alleen maar huilen, knuffelen en slapen. Machteloos waren we…. En het brak ook op, niet slapen, zorgen maken. Gelukkig is Mutti daar altijd om ons op de been te houden. Iza een nachtje in de armen van oma deed haar, maar ook ons even goed. We konden er weer tegen, maar Iza bleef zielig.

Gisteren toch maar even naar het ziekenhuis geweest en arme Iza heeft een oorontsteking. Daarnaast zaten haar longen ook vol met slijm, dus ze heeft gewoon pijn. Meteen aan de antibiotica begonnen en je ziet dat het meteen werkt. Weer heerlijk de nacht doorgeslapen en we kunnen weer lachen! Nu hopen dat ze er niks aan over houdt en snel weer helemaal opknapt. 

Dit maakt het leven voor ons ook weer iets dragelijker. En ja, moeders kunnen niet ziek worden zeg ik altijd. Maar hoe graag ik ook stoer wil blijven doen, ik kan ook niet meer en ben letterlijk op. Die achterlijke griep heeft mij ook te pakken. Ik zei al zo vaak tegen Iza dat ik het allemaal van haar over wou nemen, dus maar hopen dat het dan zo is.

En nu allemaal aansterken en weer vrolijk worden. Die donkere wolk, onweerswolk kan ik wel zeggen, moet boven onze hoofd weg. Maar ik denk dat als de lente pas weer aanbreekt ik weer een beetje kan genieten, of klinkt dit erg depressief? Het zal de griep wel zijn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.