Iza

Ode aan Luna

Lieve Luna,

Wat ben jij toch helemaal uit jezelf een grote lieve zus. Iza is voor jou nooit teveel. Je vergeet nooit een kusje te geven of haar de hemel in te prijzen. Ahh ze is aan het lachen of je zegt Echt waar? als ze aan het brabbelen is. Natuurlijk doe je vooral mama na, maar de liefde straalt ervan af. Vooral als je zegt: kom maar bij Luna en als je haar dan met je arm om haar heen alles op de I Pad uitlegt of op schoot samen een film kijkt en je alles uitlegt. Mama’s hart smelt. 

Je hebt geen idee en ze zal altijd je kleine zusje blijven. Helemaal in het begin vonden wij het nog het ergst voor jou. Maar jij bent zo speciaal, zo slim en zo lief. Jij bent de beste zus die je zusje kan hebben. Als ze je hoort praten tegen haar begint ze je ook echt te zoeken en te lachen en dat doet ze toch echt maar alleen bij jou, oma en natuurlijk papa en mama. 

Je weet het zelf ook heel goed, maar je bent echt de beste, slimste, knapste, grappigste en liefste meisje van de wereld. Het kan niet anders dan dat Sinterklaas jou heel erg gaat verwennen met pakjesavond. 

Ik hou van jou, heel veel! 

Kusjes Mama

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.