Iza

Miracles Happen???

Het is dat we de tekst voor de rest van ons leven op ons lichaam hebben staan, zodat we er wel in moeten blijven geloven, want soms is het einde zoek. Geen licht meer aan het einde van de tunnel.

En daarom is het ook stil. Hier dan, helaas niet in huis. Een grote doffe ellende waar je liever niet een mooi verhaal van maakt, want dat is voor niemand leuk.

Maar het minst leuk is het nog wel voor Iza. Na haar oorontsteking is ze zichzelf niet meer geworden. Ze zit gevangen in haar lichaam en weer terug in ontwikkeling. Hele dag stuipen en niet in slaap kunnen vallen van de stuipjes en de pijn. Wat is er voor haar dan aan? Als je kind blij en vrolijk is, ben jij het ook. Maar het is alleen maar huilerig, verdrietig, chagerijnig, pijntjes. 
En natuurlijk is dat voor ons ook niet leuk, ‘s avonds omstebeurt 3 uur bezig zijn om die arme schat ontspannen en in slaap te krijgen. We willen ook wel weer eens gezellig samen op de bank zitten met een wijntje en een goede serie.

In het ziekenhuis bleek dat nu Iza haar rechteroor aan de beurt was. Oordruppels.Tevens voor de stuipen moest haar medicatie verdubbeld worden. Ze is ondertussen ook alweer meer dan 8 kilo! Dus we hopen dat dit rust gaat geven. Voor ons allemaal, maar vooral dat we zien dat het leven voor Iza weer wat aangenamer wordt. 

En gisteren was dan eindelijk de avond aangebroken. Iza sliep om 19.30 uur!!! Dus kaarsjes aan, huis gezellig maken en ik moest nog een broodje eten. En hup, broodmes schiet mijn duim in. Natuurlijk…… Ik ben ook zo’n held daarin. Pijn? Geen probleem, maar bloed en open wonden en vooral het idee van hechten? HELP. 
Dus ik hoopte dat Martijn zei: Valt wel mee joh… Nee, gezellig romantisch avondje in het ziekenhuis, paar hechtingen en uren verder en we konden naar huis. Waar mijn lieve moeder het hele huis had gedaan. Je bent een schat!

Vanavond nieuwe ronden, nieuwe kansen???

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.