Iza

Mike de Ridder

Luna is weg van de tekenfilm Mike de Ridder. Maar nu heeft Iza haar eigen Mike de Ridder. Die kleine womanizer is twee weekjes jonger dan Iza en juist hij kreeg van alles voor elkaar bij Iza. Onder de indruk van zijn praatjes ging ze gewoon mee praten. Helaas weten we nooit wat er in beide koppie omgaat, maar hoe ze op elkaar reageren is echt bizar. Mike wou Iza ook helemaal op eten. Tja wie niet en begon aan haar handjes te sabbelen, waar Iza meteen op reageerde door te bewegen met haar handjes.  

Raar om elke dag dingen te zoeken waar ze op reageert met handjes en ogen. En daar is dan Mike, die doet het wel even. Geweldig om te zien dat wat die kleintjes eigenlijk wel niet kunnen. Natuurlijk ook raar om te zien dat je met Mike al zo’n contact krijgt en echt speelt met alles en zijn handen gebruikt, maar zeker niet confronterend. Vind het geweldig dat ze toch echt reageert op haar eigen manier en dus ook soort van samen kunnen “spelen” 

Ik denk dat ik Mike maar mee moet nemen naar fysio, aangezien ze vroeg de dingen mee te nemen waar ze het meest op reageert. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.