Iza

Merry Christmas

Nu durven we er toch echt in te geloven dat we kerst dit jaar thuis vieren, niet opgesplitst met of een kerstdiner in het ziekenhuis of thuis met Lunaatje. Onbewust waren we er de afgelopen maand toch wel mee bezig.

IMG_4285

Natuurlijk ook omdat het een jaar verder is en we vorig jaar in onzekerheid zaten en het er echt niet rooskleurig uitzag. Maar nu gaat het gewoon goed en zeker voor de winter. Niet dat we qua temperaturen van winter kunnen spreken, maar er hebben zich toch wat virusjes voor gedaan in huis en Iza had er niks van.

Ze is vrolijk, helder en natuurlijk erg vol. Het dagelijks vernevelen, uitzuigen en slijm spugen gaat natuurlijk wel door, maar ze heeft er minder last van dan normaal. Misschien ook omdat we nu alles in huis hebben en we overal op voorbereid zijn, maar natuurlijk vooral omdat Iza zo ijzersterk is.

IMG_4277

Toch kan het natuurlijk niet allemaal koek en ei zijn. De nachten in huize Overdijk zijn helser dan hels geworden. Niet voor Luna of de beesten, want die slapen overal wel doorheen. Wat heel knap is, want Iza zet het elke nacht wel een paar keer op een huilen. Eigenlijk meer krijsen. Van de pijn, aanval of iets anders? Wie zal het zeggen? Normaal was die kleine schat altijd heel makkelijk te troosten. Hup in papa of mama’s armen en rust, maar nu blijven de tranen lopen en overstrekken dat ze doet. Dus ze heeft echt ergens last van. Waardoor wij dus ook, want ook al verdelen we de nachten, dat betekent dus wel dat 1 van ons de volgende dag helemaal gesloopt is.

En als de dag dan weer begonnen is, is er voor die kleine prinses ook niks meer aan de hand. Meestal begint zij de dag met een heerlijke tuk… JA! Dat zouden wij ook wel willen na zo’n nacht, drakie!

Maar het is bijna kerst, dan kunnen wij ook een beetje bijslapen of de dag ook beginnen met een tukkie. In ieder geval heel veel lachen, spelen, knuffelen, zoenen, eten, drinken, gek doen en GENIETEN! Wij hopen dat iedereen precies zo’n kerst heeft! Geniet van elkaar!

briefkaart-rd1cbb7fee1cb41af95d318df9b9339c7_vgbaq_8byvr_324

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.