Iza

Mensen zijn rare wezens

Mensen zijn rare wezens en zo verschillend en dat merk je nu maar al te goed.
Mensen die niet weten hoe ze moeten reageren, dus je maar negeren. Of hard wegrennen (en dan hopen dat ze keihard tegen een lantaarnpaal oplopen)


Mensen die net doen alsof er niets aan de hand is en dus niets vragen of kijken, alsof Iza niet bestaat of iets engs heeft (het is niet besmettelijk)


Mensen die medelijden hebben, alsof ons leven helemaal over is. (Elke avond jammeren we naar elkaar: Oh waarom wij? Het is toch zo zielig voor ons…. Echt wat voor ons ahum)


Mensen die rare vragen stellen, zoals: Nemen jullie het jezelf kwalijk? (Ja, we hadden zeker geen sex moeten hebben op dat moment!?)


En natuurlijk de mensen die geinteresseerd zijn in Iza en ons, wie ze is en haar ook echt willen leren kennen. Die niet doen alsof we opeens andere personen zijn. (daar houden we van)

Toch heb je liever de mensen die rare vragen stellen of “medelijden” hebben, dan de mensen die niets durven te zeggen of weten wat ze moeten zeggen. Natuurlijk hebben wij in het begin ook gedacht dat het allemaal niet eerlijk was. Niet voor Iza, niet voor Luna en niet voor ons. Maar medelijden hebben we nooit gehad met onszelf. En nu je al verder bent, is het leven toch veel mooier geworden met het speciale meisje. Natuurlijk wetende dat de hel er ooit aan komt, zal nooit wennen zijn. Maar Iza heeft zoveel mensen bij elkaar gebracht en “weggestuurd” Je weet ook dat je van de kleine dingen in het leven NU moet genieten en vooral ook de kleine dingen waarom gezeurd wordt vaak nergens over gaan en echt zonde is van je tijd. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.