Iza

Mama lacht, mama huilt

Oh wat was het vrijdag en zaterdag feest! LUNA 3 JAAR!!! Onze grote eigenwijze, lieve, mooie, ongeduldige en geweldige prinses. 
Op vrijdag kreeg ze dan eindelijk haar trampolinA (ja, jullie dachten dat het een trampolinE was he? Zitten jullie mooi even fout) van oma en opa. Wat heb ik dat vaak moeten horen het afgelopen half jaar en nu hij er is, kan ze los.

Van ons de prachtige (zoals ze zelf zegt stoere) fiets, waar ze na een dag twijfelen toch opeens op wegfietste.En dan zaterdag al die mensen en cadeautjes, ze wist samen met haar grote liefde Dylan niet waar ze het zoeken moest. 


Wat hebben we allemaal genoten van heerlijke en vooral zonnige dagen! Iza is ook nog steeds heerlijk lachend en ontspannen.

Vandaag was alleen de helse dag dat ze mocht wennen bij Kleine Maatjes. Die hel was natuurlijk alleen voor mij bedoeld. Iza vond het wel prima. Luna begreep niet waarom mama op de terugweg zo verdrietig was, want Iza zat toch gewoon op school?
Tja, dat je moeder zo emotioneel labiel is soms heb je helemaal niks aan. Maar ik heb het goed gemaakt, lekker ijsje, stukje lopen met Bobbie, zelf fietsen op de fiets en natuurlijk op de trampolinA maakt alles goed en is de ochtend zo weer voorbij. Ook maar 1 keer gebeld om te vragen hoe het ging. Ze sliep, dus tja, dan gaat het altijd goed. 
Iza heeft gelachen, geslapen en gegeten. Ze vond het heerlijk, wel wat stuipjes en de verpleegkundige moeten haar wel echt leren kennen en lezen zeiden ze, maar dat komt vanzelf goed.

Nu weer even een week veilig bij mama! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.