Iza

KO

Weet je wat ik het liefst zou willen? Uitgeschakeld worden. Maakt eigenlijk niet uit op wat voor manier, maar minimaal een week niks kunnen. Vooral niet denken. Niet dat ik nu met een fles wijn en een rietje er in probeer te comazuipen, zo ver ben ik nog net niet.

Als je door onmacht eventjes helemaal niks meer zou kunnen en alles los zou moeten laten, dat zou toch wel de hemel zijn nu. Natuurlijk denk ik daar anders over als het echt zo zou zijn. En ja, ik weet best dat blablabla je dingen los moet laten, aan jezelf moet denken, maar vooral positief moet denken en vertrouwen moet houden. Dat gaat niet, nu al helemaal niet.

Ik zal dan ook niet te diep ingaan over de hel. Want zelfs de mensen die dagelijks de stand van zaken oprecht willen weten, horen elke dag weer ander gezeur met een lach en een traan. Met geschreeuw en gejuich. Met sarcasme en depressie. Dat kan ik eigenlijk hun al niet aan doen, dus laat staan de rest.

Eigenlijk zou ik nu met Iza haar denkvermogen en mijn eigen motorische vermogen op een tropisch strand moeten liggen. Cocktail in mijn ene hand, boek in mijn andere hand. Dromen zijn bedrog, maar misschien moet ik klein beginnen. Deze droom gaan dromen en de nacht loslaten aan die man in mijn armen en voor het eerst in jaren 6 uur achter elkaar slapen. Dan ben ik al best trots op mezelf.

97199-I+want+to+sleep+until+i+feel+b

 

 

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mariska Tamminga 24/06/2014 at 23:53

    Ik zeg nu alleen maar even slaap lekker jullie zijn echte toppers…

    dikke knuf en kuss

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.