Iza

JAAAAA!

Zaterdag 2 juni. Vandaag word ik alleen wakker in een ziekenhuiskamer, terwijl mijn kleine Iza een paar deuren verderop ligt en Martijn voor het eerst thuis heeft geslapen met Luna. 

De afgelopen nachten was het fijn dat we samen waren en nu zijn we als gezin uit elkaar gerukt lijkt wel. Ik ga snel naar mijn poppetje die het de hele nacht goed heeft gedaan. Wanneer ik mijn schatje bel om te vragen hoe we het gaan doen vandaag, doet ie een beetje vaag. Het zal wel, ze komen in ieder geval straks deze kant op.

Ik probeer wat te eten, wat niet echt lukt de laatste dagen. Ook al komen die verpleegkundigen maar al te graag zeggen dat ik mijn rust moet nemen en goed moet eten. Jaja, blabla….

Opeens komt Luna binnengehuppeld met een prachtige jurk aan en een tekening in haar hand. Mijn schatje! Martijn komt binnen en zegt: Kom we gaan naar Iza. Luna en ik lopen nog te stoeien en meneer wordt ongeduldig.

Eenmaal bij Iza op de afdeling gaat mijn lieve kerel opeens op zijn knieen. Ik heb het nog niet door met Luna op schoot en dan begint ie zo lief te praten, dat ik hem toch echt wel aan voel komen. Ik weet niet wat me overkomt en daar komt de ring tevoorschijn: Wil je met me trouwen?? 

JAAAAAA

Dit keer zijn het tranen van geluk. Want het was het perfecte moment. De afgelopen dagen hebben ons nog sterker gemaakt samen en een mooi feestje met onze mooie meiden kunnen we wel gebruiken. Hoewel we eerst nog maar eens een datum moeten plannen! 

LOVE U, SCHAT! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.