Iza

It’s a GIRL

Natuurlijk heeft Iza gelijk. Kinderen kunnen best vaak liegen en bedriegen, maar toen Luna vertelde dat Iza haar verteld had dat ze een zusje zouden krijgen wist ik het wel zeker.

Maandag hadden we de echo om het geslacht te bepalen. Aangezien de 20 weken echo een lange, medische en niet zo’n gezellige is, vonden we het wel een leuk idee om Oma en Luna nog een keer mee te nemen voor een echo. Eerlijk gezegd was vooral Luna te nieuwsgierig wat het zou worden en nog vier weken met zo’n zenuwpees in huis zou voor alle partijen een uitputtingslag zijn.

Nu vond ik het een heel leuk idee om bij het kijken van het geslacht niet te kijken en de echoscopiste het geslacht in een envelop te laten doen. Een taart te laten maken met als vulling roze of blauw. Mevrouw Grietje (tja, Harry kan niet meer) werkte niet mee en na veel in mijn buik porren opende ze toch haar benen en zaten we zenuwachtig met een envelop in de auto. Ik gooide meteen de envelop in de bus van de vriendin die de taart ging maken, zodat we niet stiekem nog gingen kijken. Ik heb goede zelfkennis.

Die nacht droomde ik alleen maar over taarten, roze, blauw, geen kleur. Die avond was het zover en oh wat was de taart mooi!!! Zonde om aan te snijden, maar dat was toch het eerste wat we deden toen we allemaal aan tafel zaten. De spanning was om te snijden en ja hoor! Rozer dan roze!! Martijn was toch een beetje in shock, niet alleen omdat hij echt dacht dat het een jongen werd, maar natuurlijk ook vanwege het feit dat hij het weer zwaar gaat krijgen met al die meiden in huis.

Gelukkig hebben we nog wel een echo, want het verhaal dat ik deze week hoorde van iemand op mijn werk dat ze een echo had met 32 weken van een ervaren gynaecoloog die zei dat het een meisje werd en het bij de geboorte toch echt een jongen was maakte me wel aan het lachen. Dus toch nog maar even na checken bij de 20 weken echo, voordat Harry straks met meisjeskleding en een meisjesnaam door het leven moet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marije Beers 08/07/2017 at 10:17

  Een meisje! Wat je zegt, uiteraard hebben ze gelijk die kids van je ;).
  Geniet van het wondertje! En straks nog even dubbelcheck tijdens de echo. Kus!!

 • Reply mariska 07/07/2017 at 13:41

  GEFELICITEERD wat een super nieuws . Heerlijk he als kinderen gelijk krijgen.

  DIKKE kuss

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.