Iza

Ik hou van je…… IZAATJE!!!

Waar wij hadden verwacht dat er Papa of Mama achter zou komen, omdat Luna klaar was met eten en een toetje wilden, maakte onze grote prinses ons aan het huilen met een oprechte liefdesverklaring aan haar kleine zusje. Dit was de perfecte afsluiter voor een heerlijk weekje weg! 

Een zorgeloos weekje met ons heerlijke gezinnetje en alle mensen om ons heen. Wat hebben wij maar vooral die kids genoten. Iza heeft geslapen zoals elk normaal mens op vakantie zou moeten doen! Luna deed middagtukken van 3 uur, want zwemmen, spelen, springen en lopen is ook zo vermoeiend. Bobbie leefde zich uit in het bos waar hij alle dode vogels nog een keer probeerde te vermoorden.

Als Iza al wakker was genoot ze volop van het buiten zijn. Zodra ze de buitenlucht voelde, rook of zag (welke het ook mag zijn) leefde ze op, brabbeltjes, lachjes.

Maar vooral de speeltuin, van de glijbaan met papa en met mama op een hobbelpaard deed haar toch echt veel meer dan we hadden verwacht.

Luna ging tekeer op een levensgevaarlijke trampoline. Deze was vast gemaakt om volwassenen als een raket de ruimte in de sturen, dus ik ben blij het overleefd te hebben, zonder in mijn broek te plassen.

En onderschat Iza niet, want ze gooide in 1 keer een perfecte Strike! 

Verder hebben we vooral heeeeel veeeeel gelachen, gegeten en gedronken. Iza deed ook mee met alles proeven, ook al hoestte ze het erna er uit, je ziet nu al dat ze gek is op geitenkaas en zalm. Echt een kind van ons.

Ondanks dat we tijdens de vakantie nog wat telefoontjes kregen over en voor Iza, konden we die meteen los laten en echt zorgeloos genieten. 

De zomer is voorbij. De komende weken zijn er weer wat ziekenhuisbezoeken, onderzoeken en geregel van dingen waar we het nu niet over gaan hebben, want het is nog weekend. 

Dus wij zeggen: PROOST!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.