Iza

Het kan altijd erger

Glas is half vol of half leeg. Het kan altijd erger, maar ook altijd beter. Er zijn genoeg mensen die een glas half leeg zien of het gras groener bij de buren. Nu zal ik liegen dat we niet het glas heel vaak half leeg of bijna helemaal leeg hebben gezien de laatste tijd, maar even je grenzen verleggen en het zit zo weer ongeveer half vol. Natuurlijk zijn er altijd mensen die het nog slechter hebben, dus waarom er in blijven hangen, want realiteit is we moeten hier wel voor gaan met z’n allen en het liefst zo gezellig mogelijk.

Na een zuurstofcursus en saturatiemetercursus was het tijd om naar huis te gaan. Gelukkig wisten we door de afgelopen maanden al waar we op moesten letten, maar je moet het toch maar even kunnen. Natuurlijk kunnen we dat, want we kunnen alles voor onze meiden. Als we maar samen zijn.

image (29)

Daar liep ik dan alleen met Spekkie in de kinderwagen, volgehangen met zuurstoffles, 15 meterlange slang en saturatiemeter aan haar voet door de gangen van het ziekenhuis. Echt geen hulp nodig?? vroegen ze nog, maar nee, ik ging dit wel even in de auto krijgen. Vraag niet hoe, maar het is gelukt. Ik moet het toch vaker doen, dus dan maar meteen.
Dus toen ze eindelijk gesetteld in de box lag, had ik mijn wijntje wel verdiend. Ik vind al snel dat ik een wijntje verdiend heb, maar deze smaakte wel erg lekker.

image (30)

Eigenlijk is het bizar dat we vorig jaar nog helemaal geen apparaten in huis hadden en nu alles wat er in een ziekenhuiskamer staat. Dat we Iza in leven hielden met voeding en vocht was al 1 brug, maar nu ook nog met zuurstof is eigenlijk een brug te ver.

foto (29)

Maar onze hobbezak is sterk, want nu al heeft ze overdag geen zuurstof meer nodig. Haar saturatie is zelfs hoger dan die van mij. Alleen de nachten draait de machine nog op volle toeren, maar als zij lekker slaapt, slapen wij ook lekker.

image (28)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.