Iza

Grote en kleine dingen

Afgelopen week was toch wel een aanslag. 

Niet alleen de EEG en de uitslag. Die niet noemenswaardig was, wat aan de ene kant geruststellend is en aan de andere kant lastig. Gelukkig waren er alleen simpele stille convulsies te zien en geen aanvallen die het Syndroom van West aangaven. Wat wel betekende dat er voorlopig niet gestart wordt met nieuwe medicijnen, dus ze op eigen kracht verder gaat. Dat kan ze natuurlijk!

De indicatie van het CIZ kwam binnen. Iza mag naar Kleine Maatjes. Wat natuurlijk fijn is, ook dat het geregeld is, maar de stap om ook echt te gaan vind ik zo moeilijk. Eerst maar eens rustig wennen.

Verder kwamen er verschillende mensen langs van verschillende bedrijven voor het aanmeten van de autostoel, douche/badstoel en kinderstoel. Heftig om te zien en om straks al die “ellende” in huis te hebben. Maar het zal wel wennen, zal wel moeten. 

Douche/badstoel
image

Autostoel
image

Kinderstoel
image

Ach, alles voor ons meisje, want zolang zij goed ondersteund wordt, gaat ze misschien ook weer iets vooruit in ontwikkeling.

Toch zijn er ook weer mooie dingen. Iza en Luna kregen van oma allebei een muziekdoosje en Iza reageert er zo op, probeert het echt te zoeken en leek zelfs alsof haar handjes er wat mee wilden doen! 
image En dan tante Kim en Bobbie… In Kim haar armen ging Iza opeens heerlijk lachen en echt contact zoeken, wat ze eigenlijk zelden nog doet. Waarschijnlijk goede mensenkennis.
image

Als ze Bobbie voelt gaat ze schateren, ook als ze net daarvoor nog in mijn armen zit te mekkeren. Misschien toch weer duidelijke hints naar mij toe, die ik niet op wil pakken.

Nu op naar een nieuwe week met Luna die 3 jaar wordt!!! 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.