Iza

Geniet wanneer het kan

Wanneer je een periode hebt waarbij het allemaal ronduit KL&^$%TE is, merk je dat als het allemaal weer een stuk beter gaat dat je wilt genieten, nee dat je MOET genieten.

Dat de zorg voor Iza even mentaal en fysiek zwaar was voor ons en daardoor ook voor een heleboel mensen om ons heen op wat voor manier dan ook, maakt het even allemaal niet leuk. Maar er is altijd licht aan het einde van de tunnel, al zie je die soms onderweg niet, want de zon schijnt weer! 

image

Iza was weer vrolijk, ontspannen, zat niet meer vast in haar lichaam met schokken, al teveel stuipen en sliep weer goed. Ze viel zelfs weer in haar eigen bedje in slaap, ok het waren halve nachten, maar daar zijn we blij mee. 

image

Maar dan moet je echt meteen weer genieten als het kan. Want life goes by…
En aangezien je in die periode bepaalde dingen vergeet, of eigenlijk niet vergeet, want je weet dondersgoed waar je naartoe wilt. Je moet de dingen weer doen die je wilt doen. Genieten dus op elke manier. Weg moesten we, lekker lachen, gekke dingen doen, weg van hier.

image

Dus zaten we dit weekend heerlijk in de bossen. ‘s Ochtends heerlijk de gordijnen opendoen en konijntjes voor je raam zien zitten, een eekhoorn die weg schiet. Dat is toch genieten? Lekker eten, zwemmen, beweging krijgen in een onmogelijk speelparadijs, onmogelijk meer voor de volwassenen, maar hee, komen wij ook weer eens aan beweging toe. Allemaal weer wat Vitamine D opdoen. ‘s avonds een open haard aan, geluk bij een ongeluk dit weer. Ondertussen geprobeerd onopgemerkt een jaartje ouder te worden, wat niet helemaal lukte. Maar wat een heerlijk paasweekend.

image

image

image

Wij kunnen er allemaal weer even tegenaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.