Iza

Familie Chaos

Als er 1 woord bij ons past is het wel chaos. Ben ik het meer van binnen, is hij het wel meer van buiten. Dit betekent eigenlijk dat mijn hoofd en het huis dus altijd een chaos is. Af en toe barst de bom bij mij, waardoor iedereen gillend het huis uit wil rennen. Wat ook eigenlijk wel het slimst zou zijn, want dan ga ik als een wervelwind door het huis. 

Dit is meestal als de chaos in mijn hoofd het grootst is, dus dan is het huis op orde, maar voordat mijn hoofd het weer op een rijtje heeft. In hoeverre dat mogelijk is… Is het huis alweer een chaos. 

Accepteren dan maar. Als het maar gezellig oogt, hoewel het speelgoed letterlijk verspreid ligt in 4 dozen, en wanneer Luna dan precies Twilight Sparkle moet hebben van haar my little pony’s die natuurlijk niet in 1 van die dozen ligt waar normaal ALTIJD de pony’s liggen, kan ik mezelf wel weer voor mijn kop slaan waarom het nou nooit op orde is. 

Hetzelfde met administratie. Rekeningen worden maar meteen betaald, want anders verdwijnt het op een stapel.
Nu Iza papierwerk heeft waar een klein bedrijf U tegen zegt, is die chaos niet echt handig. Vooral als je het ook altijd nodig hebt als je weer eens ergens achter aan moet. Dus Iza heeft een grote doos vol chaos. Het zit tenminste bij elkaar in 1 doos, maar als je iets moet vinden, ben je net zoals de speelgoeddozen weer even bezig. En elke keer, wat dus bijna elke dag is, zeg ik tegen mezelf dat ik het ga ordenen, in mappen stoppen en bijhouden. Maar voor je het weet heb je dan verschillende mappen, maar is die doos met chaos ook alweer gevuld, dus moet je op 3 verschillende plekken zoeken en ben je nog langer bezig.

Ik begrijp dat de meeste mensen hier niets van begrijpen, want zo moeilijk is het toch niet om alles een vaste plek te geven en alles op orde te houden. Geloof me, wij hebben ook regelmatig deze discussie na een chaosstorm. Maar wij, het hoofd van de familie Chaos zweert toch bij de chaosdozen. Never change a winning team.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.