Iza

Eindelijk weekend!

Na nog twee ongeplande ziekenhuisbezoeken deze week, zit er weer een stijgende lijn in. Wat ook wel moet, willen we er allemaal weer even lol in hebben. Vooral die kleine Iza. 

Dinsdag was het een dag van weer veel bruin slijm overgeven. Toch te ongerust, dus in het ziekenhuis bleek inderdaad dat ze oud bloed overgaf, maar wat ook wel logisch was met hoe geirriteerd het daarbinnen moest zijn. Haar longen klonken goed en het slijm kwam dus van boven. En ja, slijm moet er uit, maar als je het niet begrijpt en er hulpeloos bij ligt, gaat dat op een rotmanier. Gelukkig ging het meteen beter woensdagmiddag en donderdag.

Donderdagavond begonnen die stomme aanvallen,  ’s nachts en vrijdagochtend weer. Ze was de hele tijd van de wereld. Dus weer gebeld en de arts belde meteen terug. Iza breekt door de medicatie heen. Dus de arts wilde haar toch weer even zien en nieuwe medicatie bespreken. Hij zag ook meteen dat ze eigenlijk de hele tijd een absence had. Hard, maar dus toch niet gewoon suffig. 

Gelukkig was alles al in gang gezet en konden we dezelfde dag nog beginnen met de medicatie. Opbouwen en kijken hoe het aanslaat. Misschien is het toeval, maar vandaag heeft ze meteen een topdag. Zelf wat drinken, een hele fruithap eten, hartstikke vrolijke, bewegen en brabbelen. 

image

Dat doet een mens goed. Wij beginnen het ook weer positief in te zien, wat altijd gebeurt als je uit een dal klimt. Een zware klim, maar we komen er wel.

We hebben dan ook wel bikkels van kinderen op de wereld gezet! 

image

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.