Iza

Dank jullie wel

Lieve Familie,

Door jullie ontzettend lieve actie kunnen wij morgen gaan genieten van een heerlijke midweek weg. Hij kon niet beter getimed zijn. Dan hebben we het niet alleen over het weer, want het wordt toch wel 1 van de mooiste weken van het jaar.

Maar ook voor ons allemaal komt het op het perfecte moment. Na een toch wel sombere en zware periode is onze reservetank helemaal op. Zelfs Luna die school toch niet zo leuk vindt als we allemaal dachten kan wel een verzetje gebruiken. Hopelijk voor Iza doet het weer haar zoveel goed en zal ze misschien een dagje niet zo vaak uitgezogen en verneveld hoeven te worden.

We weten in ieder geval dat dit ons nu al ontzettend goed doet. Genieten van elkaar, het weer, de natuur en alleen maar leuke dingen doen. Natuurlijk ook genieten van heerlijk eten en drinken, echte bourgondiers die we zijn. Behalve Iza natuurlijk, terwijl zij er juist uit ziet als een bourgondier.

Dus heel erg bedankt voor wat jullie voor ons geregeld hebben, we waarderen het zo! Jullie zijn geweldig en we zullen een wijntje of 2 of 3 of… op jullie allemaal drinken.

Liefs Martijn, Cindy, Luna en Iza

kus

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Rob en Cecile 19/05/2014 at 09:04

  Geniet ervan, jullie hebben het echt verdiend !!!!!

 • Reply Mariska Tamminga 18/05/2014 at 21:22

  Super genieten jullie…
  Xx

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.