Iza

Dagje Luna versus Iza

Elke week heb ik het geluk dat ik een dagje qualitytime alleen met Luna en een dagje qualitytime met Iza heb. 

Deze dagen zijn beide heerlijk, maar zo anders. Met Luna ben ik de hele dag druk. Luna kan even spelen met een vriendje, we doen boodschappen„ lopen met Bobbie in het bos, een spelletje en vaak samen een middagtuk in het grote bed. Daarnaast praat en vraagt ze de hele dag door en luistert af en toe voor geen meter, dus voor we het weten heb ik niks in huis gedaan en kunnen we Iza alweer ophalen. 

De dagen met Iza alleen zijn zo rustig als we niet met haar vriendjes gaan zwemmen bij Heliomare. Iza ligt ‘s ochtends al vaak te tukken, zodat ik wel nuttige dingen in huis kan doen, of eigenlijk geen excuus heb om het niet te doen.We lopen heel rustig een groot stuk met Bobbie, omdat ze dat het lekkerst vindt, maar verder is het knuffelen, gymmen en slapen in het grote bed samen. Ja, ik ben gek op tukkies met mijn meiden. 

Alleen die momenten op de bank samen zijn vaak confronterend. Op mijn mentaal mindere dagen komt het vooral na een dag Luna hard binnen dat Iza niks kan. Dan wil ik dat ze door het huis banjert, dingen sloopt en haar de hele tijd in de gaten moet houden omdat ze van alles doet wat niet mag, in plaats van in de gaten houden dat die aanval niet doorzet of dat ze slijm gaat spugen. Dat we samen er op uit kunnen, omdat ze kan meelopen of ik haar makkelijk op kan tillen, zonder dat mijn schouder het eigenlijk niet trekt.

Dat Luna en Iza nooit ruzie gaan maken of samen echt spelen doet pijn. Hoewel we elke dag in het nu leven, kan je niet anders dan soms even denken aan straks. Dus laat ik de tranen maar even komen met mijn dikke poffertje in mijn armen, zoenen en knuffelen we of eigenlijk ik er op los.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.