You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Jeanne 11/03/2016 at 08:09

  Dag lieve Iza, je hebt samen met je ouders en je zus grote indruk op me gemaakt.

 • Reply Ilona 10/03/2016 at 00:40

  Ik wens jullie veel kracht en zonnestralen toe.

 • Reply Chantal 09/03/2016 at 12:40

  Hierbij wil ik mijn medeleven met jullie betuigen en condoleren met het verlies van jullie geliefde dochter Iza. De laatste tijd volgde ik de berichten op deze website. Ik vond Iza een prachtig meisje en zij had zich geen betere, lievere en zorgzamere ouders en zusje kunnen wensen! Wat zullen jullie haar vreselijk gaan missen. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 • Reply Danielle 08/03/2016 at 08:55

  Hoewel het slechter ging met Iza, komt dit toch als een shock. Wat zal de leegte groot zijn!!! Ik hoop dat jullie troost vinden in het feit dat Iza niet meer hoeft te lijden…
  De zorg die jullie Iza hebben gegeven is zo enorm groot geweest, jezelf totaal weg cijferend. Immens respect daarvoor. Dat doen weinig mensen jullie na!!! Iza heeft hierdoor haar leven optimaal kunnen leven, is altijd omringd geweest door onbeschrijfelijk veel liefde!

  Ik wens jullie hee, heel veel sterkte! X

 • Reply marlies 07/03/2016 at 22:28

  Lieve Martijn, Cindy en Luna, hoewel enigszins aangekondigd schrik ik toch van dit bericht. Misschien was het voor jullie net zo’n verrassing, misschien ook niet. Ik denk aan jullie in jullie grote verlies, ook al kennen we elkaar niet. Jullie zullen jullie Iza ongtwijfeld erg hard missen!
  xxx

 • Reply Irma 07/03/2016 at 20:23

  Rust zacht lieve Iza. Ik heb je gevolgd via de intense verhalen hier. Misschien anders dan verwacht hebben die mij geen medelijden maar bewondering afgedwongen. Bewondering voor jouw vechtlust en ontwikkeling ” tegen alle verwachtingen in”.
  Bewondering voor jouw grote zus Luna die jou ongelofelijk gaat missen.
  Maar vooral bewondering voor jouw papa en mama. Hun grenzeloze liefde en geduld is bijna van een andere planeet maar tegelijkertijd zo “oer” en inleefbaar.

  Sterkte…….

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.