Iza

Bleh, Bah, Boehoe….

Natuurlijk is het soms 1 doffe ellende. Vooral nu Iza de leeftijd bereikt dat Luna ging kruipen. Dat ze lekker aan het spelen was en dingen pakte, in haar mond stopte en echt contact maakte. 
Iza ligt nog steeds op haar rug. Armen wijd uit elkaar. Handen altijd koud. Zijn die van mij? Ik beweeg ze wel, maar geen idee wat ik ermee moet. Af en toe een schopje of een rechtse op je wang is alles wat ze doet. Soms maakt ze wel echt contact met haar mooie ogen, maar binnen een minuut gaan haar ogen als een gek heen en weer, omdat ze de focus kwijt is. Die onzekerheid van hoe en wat maakt je af en toe gek.
 

Nu was ook Luna nog eens voor de tweede keer ziek afgelopen week. En dan toch een klein beetje bang zijn en gauw weer wegstoppen dat Iza het ook wordt en er heftig op reageert, zoals iedereen verwacht. Iza kreeg ook koorts en werd verkouden, die dagen zijn verschrikkelijk lang. Maar gelukkig geen aanvallen of echte zieligheid, want meer lachen dan huilen. Die bikkels.
Nu is het snot niet meer aan te slepen bij beide en Luna hoest haar longen uit haar lijf. Dus alsjeblieft, laat iedereen binnen nu en de vakantie helemaal opgeknapt zijn, zonder onverwacht gedoe.

Een lekkere nachtrust net zoals elke jonge ouders zou er ook wel in gaan, want helaas kunnen kleine kinderen niet omgaan met al dat snot en hoesten. Konden ze het maar allemaal aan ons geven. Soms is het gewoon een klotezooi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.