Iza

Beste illegale parkeerder,

Naar aanleiding van een asociale actie van uw kant, stuur ik u deze brief. Zelf schrok ik van mijn eerste slechte gedachte toen u met uw sportauto een invalideparkeerplaats in kwam scheuren en samen met uw vriend of broer de auto uit liep. Het had namelijk zo kunnen zijn dat u eerst uw invalide moeder/zus/vriend had afgezet, waardoor u terecht en met haast uw bolide op de juiste laatste plek had gezet.

Helaas was dit niet het geval. Mijn eerste gedachte was dan ook niet zo slecht toen deze tweede gedachte in me opwelde toen ik u samen luidruchtig met uw vriend/broer aan tafel zag zitten. Op dat moment had ik u graag met uw hoofd in de zweedse ballen op de grond zien liggen, zodat u toch een invalideplek nodig zou hebben. Of een mes in uw autobanden, zodat u zich beperkt zou voelen.

Het zou toch een kleine moeite zijn om uw wagen 20 meter verderop te zetten, zodat er wel plek over blijft voor degene die recht hebben op een grotere, makkelijk bereikbare parkeerplaats en dat ook echt nodig hebben.  Mijn vraag dan ook aan u of het mogelijk is om een beetje rekening te houden met uw medemens in de toekomst op welk gebied dan ook?

Met vriendelijke groet,

Cindy Overdijk

parkeren1

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.