Iza

Beschermengel

Lieve schat van me,

Het was een geweldige vakantie, maar dat weet je natuurlijk al. Al voelen papa en mama je niet zo sterk, je grote zus had duidelijk het idee dat je er bij was. Het was ook een groot feest dat ze nu zo lang op kon blijven dat ze eindelijk de sterren en dus jou weer kon zien. Maar ook bij elk zandbouwwerk kwam er een I love Iza op en bij alle keren dat we gingen shoppen was ze op zoek naar uiltjes, maar misschien ik zelfs nog meer.

IMG_2396

De eerste dagen hadden papa en mama toch wel een beetje moeite met al die “perfecte” gezinnen met (meerdere) kinderen. Gelukkig maakt je grote zus snel vrienden en hadden we niet het idee dat ze alleen was. Toch waren er momenten dat ze je opeens verschrikkelijk miste. Het doet pijn in ons hart als ze begint te huilen en zegt dat het niet eerlijk is, want die en die hebben wel een broertje of zusje en zij niet meer. Alle baby’s waren ook gek op haar en ze zal het zorgen voor jou toch ook echt wel missen.

Het was wel echt de perfecte vakantie met jou in ons hart erbij. De dag dat we een stoere cabrio huurde en in de middle of nowhere opeens een soort altaar tegen kwamen met allemaal kaarsjes, moesten we natuurlijk stoppen en een kaarsje voor je aansteken. Een mooi moment en eigenlijk ook het moment dat ik mijn rust vond en zo intens kon genieten.

IMG_2311

Het thuiskomen was en is zwaar. Het heeft nu lang genoeg geduurd, want de afgelopen maanden hebben we intens verdriet gehad, maar dat afgewisseld met extreem veel leuke dingen doen. Nu is het dus eigenlijk tijd dat je terug komt, want ik kan er wel weer vier jaar tegen aan. Er is gewoon eigenlijk niet mee te leven dat dat echt nooit meer gaat gebeuren. Gelukkig wisselen zware periodes zich vast wel weer af met goede, maar voorlopig nog even niet.

IMG_2254

Deze week staat in het teken van je grote zus die geopereerd moet worden. Je kind in het ziekenhuis is altijd een drama, waarom kan je dat soort dingen niet van je kinderen overnemen? Maar nu ook weer op de afdeling, in een kamer waar jij ook hebt gelegen en met artsen en verpleegkundigen die we allemaal al eens gezien hebben, dat voelt toch niet als thuiskomen. Gelukkig kennen ze ons daar wel en weten we dat je goed verzorgd wordt, maar ik ben blij als het over is. Die ijzersterke zus met jou als beschermengel zal het wel weer geweldig doen!

We love you! To the moon and back!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply R de jong 02/08/2016 at 15:17

  lief gezinnetje,fijn dat jullie een leuke vakantie hebben gehad.Iza weet toch dat jullie haar in gedachten hebben mee genomen.Niet voor niets waxine-kaarsjes in de middle of now-where.Voor Luna hopen wij dat ze snel knapt en we haar weer zien fietsen op haar mooie
  fiets.Dikke knuffel voor alle drie! Groetjesraymond enIneke

 • Reply Marije Beers 02/08/2016 at 10:11

  WoW! Wat een mooi verhaal weer. Kan me niet voorstellen hoe het moet zijn …
  Fijn te lezen dat jullie vakantie goed was. Ook al waren jullie niet compleet.
  En dat het zwaar is zal iedereen begrijpen alleen niet altijd kunnen plaatsen vermoed ik. Uiteindelijk verwacht men dat je wel weer door kan gaan ofzo… Neem vooral je tijd! Luister naar je gevoel!
  Heel veel sterkte met de ziekenhuisopname van jullie knappert. Zal zeker geen thuiskomen zijn, pff. En voor haar, dat ze maar gauw weer mag opknappen. Liefs!!

 • Reply Annie Pfeiffer 01/08/2016 at 17:23

  Fijn dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad ondank de moeilijke momenten.
  Maar ik geloof zeker dat Iza bij jullie was. Konden we de tijd maar terug draaien dat Iza weer in levende lijve bij jullie kon zijn. Ik hoop dat het met Luna allemaal voorspoedig gaat in het ziekenhuis en dat ze snel weer veilig thuis is.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.