Iza

Begin en einde liggen heel dicht bij elkaar

Acht maanden geleden schreef ik hier mijn laatste stukje na het overlijden van Iza. Ondertussen gaat het leven door en hoe is niet in woorden te beschrijven. Met extreme ups en downs is het leven zoals we Iza hadden beloofd toch best mooi zoals het is, al zullen we nooit meer compleet zijn.

De laatste tijd mis ik het schrijven heel erg. De uitstapjes naar Fabulous Mama en Rare Moeders waren heel mooi en waren toch wel het bewijs vooral voor mezelf dat ik altijd over Iza in welke zin dan ook zal blijven schrijven. Ons leven ziet er zo uit door ons wondertje, net als de manier waarop we in het leven staan.

Ik heb ook het gevoel dat ik haar op deze manier een beetje levend houd, dat ze het verdient om over te schrijven. Ze verdient het om herinnerd te worden. Ze verdient het dat mensen over haar lezen met een lach of een traan. Ik weet ook dat zoveel mensen van haar kunnen leren. De meest praatgrage mensen kunnen leren van het meisje dat geen woord kon zeggen. De meest intelligentste mensen kunnen leren van het meisje zonder hersenen. De meest sportieve mensen kunnen leren van het meisje dat geen controle had over haar lichaam.

Daarom ga ik door met schrijven. Schrijven over ons leven, maar ook over alles wat mij en jullie bezig houdt. Ik hoop dat jullie weer mee lezen en net zo enthousiast zijn als vroeger, al moet ik daar natuurlijk wel mijn best voor doen.

Welcome back!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ellen van der sar 03/07/2017 at 21:54

  Sterke vrouw ben je, respect

 • Reply Marije Beers 03/07/2017 at 10:25

  Ahhh daar ben je weer! Fijn weer iets te horen. En super knap dat je het weer oppakt. Kus!

 • Reply Sandra 02/07/2017 at 23:42

  Welkom terug. Stoer en lief dat je het schrijven weer oppakt xxx

 • Reply Annie Pfeiffer 02/07/2017 at 18:17

  Wat ben je toch een topper !!

 • Reply Daantjw 02/07/2017 at 17:39

  Super! Go girl! X

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.