Iza

Afsluiting

Wat een heerlijke week en eigenlijk ook weer een afsluiting van een heel jaar.
Voor ons een hele week even aan niks denken of regelen. Alleen maar zorgen en genieten. Alles was geregeld, wat echt heerlijk was, want Izaatje had toch een nachtje zuurstof nodig. Verder was het natuurlijk alleen maar van het weer genieten en heel veel lachen.

IMG_0956

We zijn alweer bijna 2 jaar verder en toch vind ik het nu minder heftig. Ook al was dit jaar veel meer achteruitgang en ziekenhuizen, vorig jaar was het toch meer acceptatie. Dat blijft toch het moeilijkst. Stiekem denk ik nu weer: nieuw jaar, nieuwe kansen.
Vooral als Iza opeens weer gaat brabbelen en haar handjes en beentjes beweegt in een wilde bui. Dan denk je: Zie je wel, daar ben je, kom er uit. Doe je best!
Eigenlijk ben ik ook teveel bezig met wat die aanvallen met haar doen en hoe ze kunnen stoppen. Dat er toch IETS moet zijn, om die kleine meid iets levendigers te krijgen.
Misschien is ze echt lui, want ze is net wakker en ligt alweer te gapen, maar soms als je tegen haar praat en aanraakt lijkt het alsof ze je toch aan kijkt, een gilletje geeft en haar handje omhoog gaat, alsof ze denkt: Ik wil je pakken! Maar ik weet niet hoe!!!!!
Misschien komen we toch het wonder tegen dat haar helpt, of zal ze er zelf alles aan doen. Toch altijd geloof en hoop houden en er alles aan doen om die echt Iza te zien stralen.

IMG_0949

Dus een nieuw jaar waar al onze dromen uit mogen komen?
Voor Luna is dat eigenlijk alleen maar Disneyland
Daar komen dromen uit zeggen ze, dus misschien heeft ze gelijk en moeten we daar maar heen verhuizen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.