Iza

Afkicken

Heel stiekem kijken Iza en ik wel eens Dr. Phil. Lekker samen op schoot, zij met het masker van de vernevelaar op haar neus en mond en ik lees de ondertiteling, aangezien het apparaat meer lawaai maakt dan een blaffende Bobbie.

Iemand anders zijn ellende is best lekker af en toe, vooral in het overdreven amerikaanse geval. Vaak komen er drugsverslaafden voorbij en zeg ik tegen Iza dat we ons gelukkig geen zorgen hoeven te maken met haar in de toekomst. Ook al komen er zelfs medicijnen voorbij die in Iza haar kast staan. Dus eigenlijk is Iza ook gewoon verslaafd gemaakt door haar eigen hersenen.

Nu bleek na de laatste opname dat we toch echt moesten stoppen met een medicijn die haar aanvallen stopt als ze er in blijft hangen. Dit medicijn bevordert de slijmvorming en aangezien ze al liters produceert, moet dat toch echt verminderd worden, voordat we op iets anders heftigers over moeten gaan.

Nu kan ik je vertellen, dat is nog niet zo makkelijk stoppen als je er aan gewend bent. Voor haar niet en voor ons niet. Want dan moet je weer zoeken naar hoe en wat. Het andere middel wat nog over is, is eigenlijk een slaapmiddel en kan je maar een paar pufjes per dag van geven, dus wat doe je dan als dat arme kind zo wat haar bed uit stuipt? Toch een klein beetje afbouwen. Elke dag wat minder dan is ze er vast zo van af.

Of misschien maar even contact opnemen met Dr. Phil over onze tweejarige verslaafde die niet Cold Turkey kan stoppen of erger nog haar ouders niet stoppen met het geven.
Ik ben benieuwd wat hij er over te zeggen heeft.

dr phil

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sander van Dam 24/07/2014 at 16:45

    Een hele dikke knufff voor jullie !!!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.