Iza

Vier jaar

Lieve Iza,

Vier jaar had je moeten worden zondag. Het is elk jaar al een dag geweest om terug te denken aan het leven met jou, maar nu je er niet bij bent is het onvoorstelbaar zwaar. Al hadden we ons en jou beloofd om je geboortedag altijd te blijven vieren met cadeaus voor Luna en slingers, taart en een wijntje om te proosten op jou. Het bijzondere meisje dat ons leven veranderd heeft.

IMG_1439

Gelukkig waren we lekker een weekend weg. Weekendjes weg, wat hebben we dat vaak gedaan met jou en daar altijd van genoten, maar nu de eerste keer in een huisje zonder jou werd je weer echt gemist. Je had heerlijk in je zitzak in het gras moeten liggen met Bobbie naast je en Luna die om je heen dartelde. Toch gingen we genieten, want natuurlijk hadden we je wel meegenomen.

IMG_1380

Eerst een dagje met Luna naar Hellendoorn, prachtig weer, 100 keer in alle attracties omdat het zo rustig was. Je zal vast wel gelachen hebben om mijn natte sokken en schoenen op het einde, want dat vond iedereen hilarisch, behalve ik. En dat hebben ze geweten ook. Veel zwemmen, spelen, ijsjes eten, wijntjes drinken, uit eten en heel veel over je praten met een lach en een traan.

IMG_1415

Toch brak zondag dan aan, die brak voor ons al ‘s nachts aan, want papa en ik bleven als enige laat op met een onrustig gevoel. Onwerkelijk, raar, dubbel en een beetje afwezig hebben we de dag doorgebracht. Luna was heel blij met haar cadeaus en natuurlijk hebben we een taartje op je gegeten.

Het is nog geen drie maanden geleden en ik heb geen idee of het allemaal makkelijker gaat worden of juist zwaarder, maar weet dat we je missen. Luna heeft het heel vaak over je en geeft nu vaak aan dat ze je mist of praat over een herinnering als “toen Iza nog leefde”. Toch heb ik het idee dat we er met z’n drieën heel goed mee omgaan, hoe jij in ons leven bent en blijft en hoe wij doorgaan met het leven zonder jou.

IMG_1454

Schatje, we love u! Elke keer als ik naar je stralende lach kijk heb ik het gevoel dat je nu zo op ons neerkijkt. Dat moet haast wel!!

KUSJES

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.