Iza

29 mei 2012: Op een roze wolk

Om 6:00 word ik half wakker van de pijn in mijn buik. Het zullen wel weer voorweeen zijn denk ik, aangezien het al dagen zo gaat en ik denkt dat onze kleine meid wel prima zit in mijn dikke buik. Morgen ga ik echt vragen aan de verloskundige of ze me gaat strippen, want ze MOET er uit en snel voor mijn gevoel. 

Op dat moment begint de kramp weer. Hmm, iets minder prettig dan normaal. Ik ga maar naar beneden. Zodra ik op de bank lig beginnen de krampen om de paar minuten te komen en zodra Luna en Martijn beneden zijn, denk ik stiekem dat het nu toch echt begonnen is. Mutti komt Luna ophalen en ik ga douchen. Op dat moment komen ze weer, maar ik twijfel nog steeds. Martijn denkt: de groeten, ik ken jou en belt de verloskundige. En ze maakt alles klaar boven voor de bevalling.

Oh mijn god denk ik nog. Straks stel ik me aan, heb ik nog geen ontsluiting, het voelt allemaal nog wel ok. Maar gelukkig, zodra ik naar boven ga om 9.15 heb ik 6 cm ontsluiting, ze breekt mijn vliezen en in 1 wee ga ik naar 10 cm en “poep” ik onze kleine Iza er uit. 29 mei 2012 9.35 uur en eindelijk is ze er. Nu hebben we twee prinsesjes!!

Ze is klein met haar 2940 gram en ook haar hoofdje, maar ja ze heeft zolang vast gezeten in mijn bekken, dat trekt wel bij. Voordat ik het weet is grote zus Luna er en ze is helemaal verliefd op haar kleine zusje: Baby, schattig!! 

Daar zitten we dan: Ultiem geluksmoment

We eten beschuit met muisjes en ik mag weer een bolletje filet americain. ‘s Avonds trekken we een fles champagne open met Mutti, Fatti en Kluk en voldaan gaan we naar bed met onze kleine meid tussen ons in!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.