Iza

24 juni 2015

Lieve Iza,

Wat was het een mooie dag. Al maanden naar toegeleefd en je hebt het zo goed gedaan.
De hele dag al was je druk en voelde je dat er iets te gebeuren stond. Misschien waren het de zenuwen van je moeder, maar je kon je niet ontspannen en zeker niet slapen. Dat had je toch echt nodig.
Toen eenmaal je haren gedaan waren en je je mooie jurk aan had werd het je teveel.
Veel teveel spanning in je lijf en de paracetamol werkte niet echt, waardoor ik toch maar besloot je 2 pufjes te geven, zodat je een klein beetje van de wereld was.

bruiloft1

Je vader stond voor de deur in zijn mooie pak en met z’n 4en zagen we er toch wel perfect uit. Het perfecte gezinnetje, wat we ook echt zijn. Toen de geweldige rit in de hippiebus, lekker op schoot bij papa en Luna naast je. Het was genieten, om jullie zo te zien en hoe iedereen ons aan het opwachten was. Het was bizar en magisch tegelijk. Een wonder dat deze dag was gekomen en dat we hem samen mochten vieren.

Papa en mama getrouwd, jij en Luna een ringetje omdat we zo blij met jullie zijn en jullie bij ons horen voor altijd. Wat heb je het goed gedaan met alle lieve mensen om je heen. Ik hoop dat je een beetje hebt kunnen genieten, want we zijn zo blij dat je er bij was. Zonder jou was het nooit de perfecte dag geweest!

We love you!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.