Iza

1 handje in de lucht

Begin je positief of negatief? Ik weet het eerlijk gezegd nooit. Ik baal sowieso altijd als er iets negatiefs is en ik niet uit die negatieve spiraal kom. Maar ik denk dat we daar zonder uitschieters toch niet uit gaan komen. Dus toch negatief begonnen, dan maar even iets positiefs.

Sold-700x450

De vlag kon uit en niet alleen voor de voetbal! Natuurlijk was Martijn al lang blij dat hij het huis WK klaar kon maken, want met bezichtigingen was dit natuurlijk niet gebeurd en had die arme jongen toch een saai WK gehad waar hij al maanden naar uit keek. Het huis is dus verkocht! En nu er vandaag ook getekend is door de kopers, durven we het eindelijk te geloven en te proosten op iets leuks. In plaats van ons verdriet weg drinken.
Nu op zoek naar het huis van onze dromen, wat nog niet zo makkelijk is, als je aan iedereen moet denken. Alhoewel, de mannen in huis zijn de moeilijkste niet.
Maar Luna moet een geweldige kamer krijgen, buiten kunnen spelen en dicht bij haar nieuwe school. Ik moet er vooral heerlijk kunnen leven en dichtbij mijn mamaaaaa!! Maar voor Iza is het nog het lastigst iets te vinden met zicht op aanpassingen, aangezien het zo’n zwaargewicht is, dat ik dagelijks meer gewicht hef dan menig man in de sportschool.
Maar we gaan iets leuks vinden, ik voel het.

Verder is het hier in huize Overdijk wederom 1 grote ziekenboeg. Arme Luna heeft al dagen koorts en wilt niets liever dan slapen, op schoot zitten en filmpjes kijken. Gelukkig zingt ze nog, eet ze een beetje en heeft nog praatjes, dus dan komt ze er met veel knuffelen (wat een straf) en slaapjes samen met mama en Iza (nog grotere straf) wel boven op.

Bij Iza weet je het natuurlijk nooit. Zelf weet ze het ook niet, maar dat maakt het verdomd lastig. Aangezien ik al weken non stop bezig ben met Iza uitzuigen, vernevelen en haar saturatie en constante aanvallen in de gaten houden, was het toch wel tijd voor een gesprek met de kinderarts. Want zijn dit dan de betere maanden? Doen we er wel alles aan om nog een beetje kwaliteit uit Iza te krijgen? Ze zit diep verstopt, maar ze is er wel. Laatst had ze een topmiddag, grote schreeuwen, kraaien, ze deed de wave. Ze zong nog net niet: Die handjes, die handjes, die handjes in de lucht.
Ze is zo leuk als ze er is, maar zo moeten we haar veel vaker zien. Ze moet genieten.

foto (32)

Helaas bij binnenkomst in het ziekenhuis moest Iza alweer meteen uitgezogen worden en was haar saturatie laag. Dus hup naar de afdeling, kan iemand anders het eens doen, want ik voel me altijd al zo rot als ik die slang in haar neus of keel duw en ze begint te kokhalzen of spugen. Na een longfoto en medicijn nr 20 in de kast is het tijd om weer aan te kijken. 4 keer per dag vernevelen, 100 keer uitzuigen en nu weer verhoging en aan het zuurstof. Gelukkig zijn haar aanvallen iets minder en is ze iets meer helder dan normaal, maar leuk is anders. Als ik haar zou zijn, had ik mij verrot gescholden en gezegd dat ik dit echt niet wil. Maar Spekkie ondergaat alles, alsof het niks is.

foto (31)

Toch maar weer hopen dat dit het ergste is voorlopig en de zomer met alles er op en er aan straks echt begint. Deze week maar even lekker veel papa en mamamedicijn bij Luna en Iza er in gooien. Knuffelen is toch het liefste wat we allemaal doen.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.